Craniosacraal therapie Breda - Praktijk de Verbinding
Manja Burggraaf
Manja Burggraaf

Mijn naam is Manja Burggraaf. Ik heb mijn opleiding fysiotherapie gevolgd in Breda waar ik in 1996 ben afgestudeerd. Sindsdien heb ik in een ziekenhuis, twee revalidatiecenta, twee verpleeghuizen, het bedrijfsleven en diverse praktijken gewerkt.

Op een bepaald moment kwam ik zelf als patiënt in aanraking met Craniosacraal therapie. Ik was erg enthousiast over het resultaat. Mede door mijn eigen positieve ervaring, ben ik aan het Upledger Instituut Nederland, de opleiding CranioSacraal Therapie gaan volgen. Deze driejarige opleiding heb ik succesvol afgerond met het certificatie examen. De kinderopleiding heb ik daarbij ook gevolgd. Ik ben een gediplomeerd craniosacraal therapeut (CST-D) en ik sta geregistreerd in het Register Craniosacraal therapie Nederland (RCN).

Ook heb ik diverse modules Viscerale Therapie aan het Barral Instituut Nederland gevolgd. Verder nacholingsmodules bij Peirsman Cranio Sacraal Academie en biodynamische craniosacraal therapie bij Franklyn Sills.

Tijdens mijn onderzoek en behandeling richt ik mij op de oorzaak van uw klacht. Daarbij integreer ik bovengenoemde therapie vormen en benader ik het lichaam, de psyche, de emoties en de persoon als één geheel. Ik maak gebruik van zachte manuele technieken.